Εκδηλώσεις

Flat View
Ανά έτος
Μηνιαία προβολή
Ανά μήνα
Weekly View
Ανά εβδομάδα
Daily View
Σήμερα
Categories
Ανά κατηγορίες
 
Σάββατο, 3. Νοέμβριος 2018, 18:00 - 20:00
Επισκέψεις : 77  

Πώς θα είναι στο γυμνάσιο που θα έχω πολλούς καθηγητές;
Θα βρω φίλους - ες;
Πώς θα αποχωριστώ τους φίλους -ες του δημοτικού;
Θα μ? αφήνετε να βγαίνω έξω με τους συμμαθητές μου;
Πότε θα μεγαλώσω αρκετά, ώστε να είμαι ανεξάρτητος,-τη;

Σας προσκαλούμε να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε εμπειρίες, απόψεις και να αναστοχαστούμε σε θέματα που απασχολούν εσάς και τα παιδιά σας, στη φάση της μετάβασης από την παιδική στην εφηβική ηλικία, το Σάββατο 3 Noεμβρίου 2018, στις 6.00 μ.μ., στο βιωματικό εργαστήριο για τους γονείς των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου με θέμα:

"Μετάβαση από το δημοτικό στο γυμνάσιο".

Συντονίστρια εργαστηρίου: Όλγα Γουλή, ψυχολόγος, οικογενειακή θεραπεύτρια.

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στη βιβλιοθήκη του σχολείου και προσφέρεται δωρεάν στους γονείς των μαθητών του σχολείου. Λόγω, όμως, του περιορισμένου αριθμού των θέσεων, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία του σχολείου στο τηλέφωνο 2310-475959, μέχρι την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου.

Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη

 

Τοποθεσία Αμφιθέατρο Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη

Επικοινωνία Γραφείο Ψυχολογικής Υποστήριξης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - ΧηΓεωργίου Θεόκλητος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών