• Νέα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων 2

  We Play, We Learn, We teach - Deva Meeting

 • Νέα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων 3

  CEEA - Meeting in Greece

 • Νέα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων 1

  We Play, We Learn, We Teach - Deva Meeting

 • SEED - Comenius project

  SEED - Comenius project / Palermo Meeting

 • Νέα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων 4

  CEEA - Meeting in Greece

 • DDL - Comenius project

  DDL - Comenius project / Theatrical performance in Noci, Italy

 • Νέα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων 5

  Job Shadowing - Stockholm, Sweden

 • Αρχική
 • Ευρωπαϊκά & Διεθνή Προγράμματα

Στα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη σαν βασικό στόχο έχουμε την ποιοτική εκπαίδευση και τη σωστή προετοιμασία των μαθητών για μια κοινωνία με δικαιοσύνη, όπου η γνώση θεωρείται πολύτιμο αγαθό και προωθεί τον πολιτισμό και τις κοινές αξίες παγκοσμίως.

Είμαστε ένα σχολείο που επιδιώκει τη συνεχή βελτίωση, την αλλαγή, την πολυμορφία και εφαρμόζει μηχανισμούς συνεχούς ανατροφοδότησης και υποστήριξης της επαγγελματικής ανάπτυξης των εκπαιδευτικών μας.

Για το λόγο αυτό συμμετέχουμε ή συντονίζουμε ευρωπαϊκά προγράμματα και συνεργαζόμαστε  με σχολεία και φορείς από όλη την Ευρώπη που σαν στόχο έχουν τη βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου και της παρεχόμενης διδασκαλίας για τους εκπαιδευτικούς μας αφενός και αφετέρου, δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές/τριες μας να γνωρίσουν νέους από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και να συνεργαστούν μαζί τους σε κοινά θέματα που απασχολούν τους νέους σήμερα, όπως η ισότητα, η αποδοχή της διαφορετικότητας κ.α. .

Σε μια κοινωνία που διαρκώς εξελίσσεται, πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να επιδιώκουμε την προσωπική και τη συλλογική επαγγελματική βελτίωση και εξέλιξη των εκπαιδευτικών μας για τον εμπλουτισμό και την ενδυνάμωση του εκπαιδευτικού τους έργου, για την ανύψωση της προσωπικής τους αυτοεκτίμησης, με τελικούς αποδέκτες αυτής της επένδυσης, τους μαθητές μας και την κοινωνία γενικότερα.

Ευρωπαϊκά & Διεθνή Προγράμματα που υλοποιήθηκαν ή εξελίσσονται αυτήν τη χρονική περίοδο:

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών