Εξετάσεις Χορήγησης Υποτροφιών 2020 - Ανακοίνωση

Μετά και από την απόφαση για την επαναλειτουργία των δημοτικών σχολείων, σας ενημερώνουμε ότι οι αναβληθείσες εξετάσεις υποτροφιών του σχολείου μας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 3 Ιουνίου και ώρες 5:00 με 9:15 το απόγευμα (1oς κύκλος 5:00-7:00 και 2ος κύκλος 7:15-9:15).

Λόγω των πολύ ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών που υπάρχουν θα θέλαμε απαραίτητα την συνεργασία σας στα παρακάτω:

 

  • Επιβεβαιώστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά τη σίγουρη πρόθεση για συμμετοχή του παιδιού σας στις εξετάσεις. Είναι εντελώς απαραίτητο για την προετοιμασία μας να ξέρουμε φέτος τον ακριβή αριθμό των παιδιών που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Γι’ αυτό και την απουσία επιβεβαίωσης θα τη θεωρήσουμε ως δήλωση μη προσέλευσης στις εξετάσεις.

  • Οι γονείς και οι συνοδοί των μαθητών θα φέρνουν τους μαθητές ένα τέταρτο πριν την προγραμματισμένη έναρξη των εξετάσεων (δηλαδή στις 4:45μμ) και θα τους αφήνουν στην εξωτερική πύλη του σχολείου, όπου και θα τους παραλαμβάνει συνοδός από το προσωπικό του σχολείου. Τα παιδιά θα μπαίνουν απευθείας στις αίθουσες εξέτασης.

  • Στην πύλη του σχολείου θα κάνουμε επαλήθευση του ονόματος του μαθητή και του τηλεφώνου επικοινωνίας με τον συνοδό του και ακολούθως ο συνοδός θα αποχωρεί και θα επιστρέφει μετά τις 8:20μμ για την παραλαβή του παιδιού, στην εξωτερική πύλη του σχολείου και πάλι.

  • Οι διαδικασίες εισόδου και εξόδου των μαθητών στην εξωτερική πύλη είναι καλό να είναι όσο πιο σύντομες γίνεται για την αποφυγή συνωστισμού.

  • Τα παιδιά πρέπει να έχουν το δικά τους στυλό, μολύβια, νεράκια ή χυμούς, καθώς το κυλικείο του σχολείου παραμένει κλειστό.

  • Αντισηπτικά υγρά θα υπάρχουν σε κάθε αίθουσα, αλλά καλό είναι τα παιδιά να έχουν και μικρά δικά τους ή (και) αντισηπτικά μαντηλάκια.

  • Η χρήση μάσκας και γαντιών από τα παιδιά και από το προσωπικό του σχολείου είναι προαιρετική.

  • Ο προγραμματισμός μας είναι να υπάρχουν λιγότερα από 10 παιδιά ανά αίθουσα.

  • Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με καθυστέρηση σε σχέση με άλλες χρονιές, μια βδομάδα μετά τις εξετάσεις, δηλαδή από το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου και μετά.

  • Επειδή το σχολείο μας θα είναι κέντρο εξέτασης πανελλαδικών μαθημάτων, θα παρακαλούσαμε τη Δευτέρα 15, την Τετάρτη 17 και την Παρασκευή 19 Ιουνίου πιθανά τηλεφωνήματα σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων των υποτροφιών να γίνονται από τις 1:00 το μεσημέρι και μετά.

Τέλος, όπως και πέρσι, τα αποτελέσματα δεν θα αναρτηθούν ονομαστικά, αλλά με μοναδικούς κωδικούς στη θέση του ονόματος. Οι κωδικοί θα δοθούν στους μαθητές και στους συνοδούς τους κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο. Αν ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα τηλεφωνικά, πάλι θα χρειάζεται να αναφέρετε τον κωδικό που θα σας έχει δοθεί.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές που θα συμμετάσχουν.

 

Εκτύπωση Email

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών