Εξετάσεις Χορήγησης Υποτροφιών 2021 - Ανακοίνωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Λόγω του αυξημένου αριθμού δηλώσεων συμμετοχής στις εξετάσεις υποτροφιών για την Α' γυμνασίου της επόμενης σχολικής χρονιάς, από Πέμπτη 20/5 και μετά, δεν θα δεχόμαστε άλλες δηλώσεις συμμετοχής.
Λόγω των πολύ ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών που υπάρχουν, θεωρούμε αναγκαίο τα παιδιά να κάθονται αραιά, με αποστάσεις μεταξύ τους, και έχουμε ήδη καλύψει τις δυνατότητες εξυπηρέτησης στους διαθέσιμους χώρους μας.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Μετά και από την οριστική επαναλειτουργία των δημοτικών σχολείων, σας ενημερώνουμε ότι οι  εξετάσεις υποτροφιών του σχολείου μας, για τα παιδιά που θα φοιτήσουν στην α' γυμνασίου την επόμενη σχολική χρονιά, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 Ιουνίου και ώρες 5:00 με 9:15 το απόγευμα (1 κύκλος 5:00-7:00 και 2ος κύκλος 7:15-9:15).

Λόγω των πολύ ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών που υπάρχουν θα θέλαμε απαραίτητα την συνεργασία σας στα παρακάτω:

 • Επιβεβαιώστε στο e-mail της γραμματείας του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά τη σίγουρη πρόθεση για συμμετοχή του παιδιού σας στις εξετάσεις. Είναι εντελώς απαραίτητο για την προετοιμασία μας να ξέρουμε φέτος τον ακριβή αριθμό των παιδιών που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Γι’ αυτό και την απουσία επιβεβαίωσης θα τη θεωρήσουμε ως δήλωση μη προσέλευσης στις εξετάσεις.

 • Οι γονείς και οι συνοδοί των παιδιών θα φέρουν τα παιδιά ένα τέταρτο πριν την προγραμματισμένη έναρξη των εξετάσεων (δηλαδή στις 4:45μμ) και θα τα αφήνουν στην εξωτερική πύλη του σχολείου, όπου και θα τα παραλαμβάνει συνοδός από το προσωπικό του σχολείου. Τα παιδιά θα μπαίνουν απευθείας στις αίθουσες εξέτασης.

 • Στην πύλη του σχολείου τα παιδιά θα δείχνουν το έντυπο του αρνητικού self test που θα έχουν χρησιμοποιήσει για να πάνε στο σχολείο τους τη Δευτέρα 7 Ιουνίου.

 • Στην πύλη του σχολείου θα κάνουμε επαλήθευση του ονόματος του μαθητή και του τηλεφώνου επικοινωνίας με τον συνοδό του και ακολούθως ο συνοδός θα αποχωρεί και θα επιστρέφει μετά τις 8:20μμ για την παραλαβή του παιδιού, στην εξωτερική πύλη του σχολείου και πάλι.

 • Οι διαδικασίες εισόδου και εξόδου των μαθητών στην εξωτερική πύλη είναι καλό να είναι όσο πιο σύντομες γίνεται για την αποφυγή συνωστισμού.

 • Τα παιδιά πρέπει να έχουν το δικά τους στυλό, μολύβια, νεράκια ή χυμούς, καθώς το κυλικείο του σχολείου θα παραμείνει κλειστό.

 • Αντισηπτικά υγρά θα υπάρχουν σε κάθε αίθουσα, αλλά καλό είναι τα παιδιά να έχουν και μικρά δικά τους ή (και) αντισηπτικά μαντηλάκια.

 • Η χρήση μάσκας από τα παιδιά και από το προσωπικό του σχολείου είναι υποχρεωτική.

 • Ο προγραμματισμός μας είναι να υπάρχουν λιγότερα από 10 παιδιά ανά αίθουσα.

 • Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με καθυστέρηση σε σχέση με άλλες χρονιές, μια βδομάδα μετά τις εξετάσεις, δηλαδή από το πρωί της Πέμπτης 17 Ιουνίου και μετά.

 • Επειδή το σχολείο μας θα είναι κέντρο εξέτασης πανελλαδικών μαθημάτων, θα παρακαλούσαμε την Παρασκευή 18 καθώς και την Τρίτη 22 Ιουνίου πιθανά τηλεφωνήματα σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων των υποτροφιών να γίνονται από τις 1:00 το μεσημέρι και μετά.

 • Τέλος, όπως και τα τελευταία χρόνια, τα αποτελέσματα δεν θα αναρτηθούν ονομαστικά, αλλά με μοναδικούς κωδικούς στη θέση του ονόματος. Οι κωδικοί θα δοθούν στους μαθητές και στους συνοδούς τους κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο. Αν ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα τηλεφωνικά, πάλι θα χρειάζεται να αναφέρετε τον κωδικό που θα σας έχει δοθεί.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές που θα συμμετάσχουν.

Εκτύπωση Email

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών