…εξ αποστάσεως… Έκθεση φωτογραφίας των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη

 

 Η περίοδος που πέρασε σίγουρα μας άλλαξε ως ανθρώπους. Βιώσαμε όλοι μας πρωτόγνωρες καταστάσεις, αναγκαστήκαμε να θυσιάσουμε κομμάτια του εαυτού μας, βαλθήκαμε να ζήσουμε κάτω από σκληρά μεν, απαραίτητα δε μέτρα. Όλα αυτά για την αντιμετώπιση ενός ύπουλου και καταστροφικού εχθρού. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και κόπο για να πετύχουμε τον στόχο μας, του οποίου η ευόδωση μετά από αγώνα, συνέπεια, συνεργασία και αποφασιστικότητα θεωρούμε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

«…εξ αποστάσεως…»είναι ο τίτλοςτης έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώνουμε  οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη με τη βοήθεια και τον συντονισμό των καθηγητών μας.

Με μέσο τον φωτογραφικό φακό και την πένα, θέλουμε να αποτυπώσουμε τις στιγμές που περάσαμε την περίοδο του εγκλεισμού και να ανοίξουμε σε εσάς το παράθυρο του ψυχικού μας κόσμου. Καταθέτουμε τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μας, εκθέτουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και την προσωπικότητά μας, περιγράφουμε την καθημερινότητα που ζήσαμε μαζί με τους οικείους μας.

Ελπίζουμε φωτογραφίες και κείμενα να σας κάνουν να δείτε τη νέα πραγματικότητα από τη δική μας ματιά και ευχόμαστε ταυτόχρονα τη συντομότερη δυνατή επαναφορά της ζωής στην κανονικότητα.

Εκτύπωση Email

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών