Εκδηλώσεις

Flat View
Ανά έτος
Μηνιαία προβολή
Ανά μήνα
Weekly View
Ανά εβδομάδα
Daily View
Σήμερα
Categories
Ανά κατηγορίες
 
Τετάρτη, 6. Μάιος 2020, 17:00 - 21:00
Επισκέψεις : 929  

Γυμνάσιο

Tο σχολείο μας προκηρύσσει τον καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό μεταξύ των μαθητών της ΣΤ' τάξης των Δημοτικών σχολείων του νομού Θεσσαλονίκης, για τη χορήγηση υποτροφιών σε μαθητές, που από το επόμενο σχολικό έτος 2020-2021 θα φοιτήσουν στην Α' τάξη του Γυμνασίου μας.

Ο διαγωνισμός θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020, από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στις αίθουσες του σχολείου μας.
Οι υποψήφιοι διαγωνίζονται στα Μαθηματικά και τα Ελληνικά. Όσοι γονείς επιθυμούν να παραλάβουν την ειδική έκδοση με τα θέματα των παλαιότερων ετών, παρακαλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία του σχολείου.


Λύκειο

Το σχολείο μας, επίσης, προσφέρει υποτροφίες σε μαθητές και μαθήτριες που τελειώνουν το Γυμνάσιο κι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Λύκειό μας. Ο σχετικός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 στις 5 μ.μ., έως τις 9 μ.μ. στο χώρο των Εκπαιδευτηρίων μας.
Οι υποψήφιοι μαθητές - μαθήτριες θα εξεταστούν σε δύο δίωρα διαγωνίσματα, τα οποία θα περιλαμβάνουν τα αντικείμενα: Μαθηματικά και Νεοελληνική Γλώσσα, σε ολόκληρη την ύλη του Γυμνασίου. Όσοι γονείς επιθυμούν να παραλάβουν την ειδική έκδοση με τα θέματα των παλαιότερων ετών, παρακαλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία του σχολείου.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές καθημερινά στη γραμματεία του σχολείου μας, από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, καθώς και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας  όπου επιπλέον έχουν αναρτηθεί οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού.


Εγγραφές

Σημειώνουμε ακόμα ότι οι εγγραφές μαθητών για την Α' τάξη του Γυμνασίου και την Α' τάξη του Λυκείου πραγματοποιούνται καθ? όλη τη διάρκεια του έτους. Παρακαλούμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο μας να επικοινωνήσουν με την γραμματεία, ώστε να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός της σύνθεσης των τμημάτων του επόμενου έτους.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310 475958 - 9

 

Τοποθεσία Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη

Επικοινωνία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών