Εκδηλώσεις

Flat View
Ανά έτος
Μηνιαία προβολή
Ανά μήνα
Weekly View
Ανά εβδομάδα
Daily View
Σήμερα
Categories
Ανά κατηγορίες
 
Τετάρτη, 10. Οκτώβριος 2018, 17:00 - 20:00
Επισκέψεις : 997  

Συγκέντρωση των γονιών των μαθητών της α? γυμνασίου (μόνο της α' γυμνασίου) στο αμφιθέατρο του σχολείου για μια γενική ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου και την προσαρμογή των μαθητών στις απαιτήσεις του γυμνασίου.

Πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής εντυπώσεων και εκτιμήσεων. Η σχετικά μικρή περίοδος από την αρχή του σχολικού έτους ενδεχομένως να μην επιτρέψει σε όλους τους καθηγητές να έχουν μια πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με την επίδοση και την προσωπικότητα των καινούργιων μαθητών.

Λόγω του ενιαίου χαρακτήρα του πρώτου μέρους, θα σας παρακαλούσαμε να έρθετε στο σχολείο στις 5:00 το απόγευμα (και όχι αργότερα), για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε στο πρώτο κοινό μέρος. Στις επόμενες συναντήσεις, όπως αυτές αναφέρονται παρακάτω, μπορείτε να έρχεστε οποιαδήποτε ώρα μεταξύ 5-8 σας εξυπηρετεί.

 

Τοποθεσία Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη

Επικοινωνία ΧηΓεωργίου Θεόκλητος - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών