Γενικά

Στόχος του Λυκείου μας, που βασίζεται στις άρτιες υποδομές του Γυμνασίου, είναι αφενός ο σωστός προσανατολισμός των μαθητών μας στην ορθή επιλογή κατεύθυνσης – επιστημονικού πεδίου και αφετέρου η απόκτηση των εφοδίων για την επιτυχή εισαγωγή τους στη σχολή προτίμησής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Αυτό που ταυτόχρονα επιδιώκουμε είναι η διέγερση του ενδιαφέροντος για τα κοινωνικά, πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.[accordion]

Α' Λυκείου

Φροντίσαμε ήδη για την έγκαιρη και πλήρη αξιοποίηση του προγράμματος του νέου Λυκείου και των ερευνητικών εργασιών (project) στο πλαίσιο της γενικής παιδείας της Α’ Λυκείου, με εξαιρετικά αποτελέσματα σε ερευνητικό και μαθησιακό επίπεδο.

Β' και Γ' Λυκείου

Στη Β’ και Γ’ Λυκείου ο στόχος εξειδικεύεται στην κατάλληλη προετοιμασία των μαθητών μας για τη συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Το άρτια καταρτισμένο και με πολύχρονη φροντιστηριακή πείρα διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας, η συχνή επαφή και συνεργασία με του γονείς, οι επιπλέον ώρες διδασκαλίας, που έχουν ενταχθεί ενισχυτικά σε σχέση με το ωρολόγιο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, τα προγραμματισμένα και εντατικά 3ωρα διαγωνίσματα στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα εξασφαλίζουν πλήρη διδακτική στήριξη των μαθητών μας. Ταυτόχρονα όμως μας ενδιαφέρει πολύ η ψυχολογική τους στήριξη, που επιδιώκουμε μέσα από την προσωπική επαφή και την εξατομικευμένη βοήθεια, ακόμη και σε ώρες εκτός των ωρών διδασκαλίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας

Blogs Καθηγητών