Μ[ε την πεποίθηση ότι το σχολείο είναι ο χώρος, όπου ο μαθητής δεν περιορίζεται μόνο στην απόκτηση γνώσεων, αλλά αποζητά και ένα φιλόξενο περιβάλλον που αγκαλιάζει ποικιλόμορφα τις δημιουργικές ανάγκες της ηλικίας του, τα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη οργανώνουν και λειτουργούν ομίλους δραστηριοτήτων, σε ώρες πέραν του εβδομαδιαίου προγράμματος. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε Παρασκευή απόγευμα, ο μαθητής μπορεί να δραστηριοποιείται ευχάριστα και δημιουργικά καλλιεργώντας τα ενδιαφέροντά του, με την καθοδήγηση των καθηγητών και καθηγητριών του σχολείου.

Οι δραστηριότητες, που μπορεί να επιλέξει, είναι:

    
Επιχειρηματολογία - Ρητορικός Λόγος Σκάκι
Ρομποτική Μοντελισμός
Θέατρο Χορός
Ποδόσφαιρο Βόλεϊ
Basket Τένις
Πινγκ Πονγκ Badminton
Γραφιστική Σχεδιασμός Κοσμήματος
Ορειβασία Ιστιοπλοΐα
   

 

Επίσης, στο πλαίσιο των ομίλων δραστηριοτήτων λειτουργεί η Λέσχη Ανάγνωσης του σχολείου μας, που απευθύνεται στους μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου. Με κοινό παρονομαστή την αγάπη για το βιβλίο και την ανάγνωση, συγκροτούνται ηλικιακές ομάδες κατά τάξη, οι οποίες πραγματοποιούν συναντήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα (επί το πλείστον Σάββατο), για να συζητήσουν το βιβλίο που έχει προταθεί είτε από τον συντονιστή είτε από τα μέλη. Η Λέσχη Ανάγνωσης, εκτός των τακτικών συναντήσεων των μελών της στη βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων, διοργανώνει και εξορμήσεις σε επιλεγμένους χώρους της πόλης μας, σχετικούς με το βιβλίο (βιβλιοπωλεία, εκθέσεις), συναντήσεις με συγγραφείς, καθώς και παρουσιάσεις βιβλίων. Τέλος εκτός από την μαθητική λέσχη λειτουργεί και Λέσχη Ανάγνωσης Γονέων. Συντονίστρια της Λέσχης Ανάγνωσης είναι η Σερβίνη Αναστασία. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ και εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας

Blogs Καθηγητών