Οδηγίες για τις Εξετάσεις Υποτροφιών 2023

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι  εξετάσεις υποτροφιών του σχολείου μας, για τα παιδιά που θα φοιτήσουν στην α' γυμνασίου την επόμενη σχολική χρονιά, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 3 Μαΐου και ώρες 5:00 με 9:15 το απόγευμα (1oς κύκλος -Γλώσσα- 5:00-7:00 και 2ος κύκλος -Μαθηματικά- 7:15-9:15).

Θα θέλαμε την συνεργασία σας στα παρακάτω:

Διάκριση σε αγώνες επιχειρηματολογίας

To Σάββατο 1η Απριλίου 2023, η ομάδα επιχειρηματολογίας του Γυμνασίου κατέλαβε την 3η θέση στους Αγώνες που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπό την εποπτεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης. Την ομάδα απάρτιζαν οι Δρίτσα Δέσποινα, Κατσιμάνη Δέσποινα, Τσίτσιλας Αλέξανδρος, Κελαντώνης Μάξιμος, Χατζηγκόντζιου Ευαγγελία και Δουφεξή Ζωή. 

Χρυσό μετάλλιο στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Αντισφαίρισης 

Είναι πολύ μεγάλη χαρά για το σχολείο μας να έχουμε ανάμεσά μας μαθητές/-τριες, αλλά και αθλητές/-τριες πρότυπα. Η μαθήτρια Χανόγλου Αλίκη της Α΄ Λυκείου του σχολείου μας κατέκτησε την 1η θέση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Αντισφαίρισης (Τένις) Λυκείων, του σχολικού έτους 2022-23, στο αγώνισμα «Διπλό Μεικτό Μαθητών – Μαθητριών». Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, από τις 20 έως τις 24 Μαρτίου 2023. Της ευχόμαστε συγχαρητήρια και να έχει πάντα επιτυχίες.

Ανακοίνωση

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευαισθησία και την ανταπόκρισή σας στην προσπάθεια να συνδράμουμε ως εκπαιδευτική κοινότητα την ανακούφιση των συνανθρώπων μας, σεισμοπλήκτων της Τουρκίας και της Συρίας.
Συγκεντρώσαμε το συνολικό ποσό των 4.085 Ευρώ, το οποίο διαθέσαμε για να αγοράσουμε 70 υπνόσακους και 220 κουβέρτες που πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές του ΟΗΕ για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. 

Συμπαράσταση στον Τουρκικό και Συριακό λαό

Αγαπητοί γονείς,
Συναισθανόμενοι τις δύσκολες ώρες που περνούν οι δύο λαοί, σας καλούμε να εκφράσουμε από κοινού, έμπρακτα,  την αλληλεγγύη μας και να σταθούμε δίπλα τους.
Τα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη υπερβαίνοντας την πρακτική δυσκολία που θα δημιουργούσε η απ’ ευθείας συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε χρήματα,

Εξετάσεις Χορήγησης Υποτροφιών 2023 - Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι οι  εξετάσεις υποτροφιών του σχολείου μας, για τα παιδιά που θα φοιτήσουν στην α' γυμνασίου την επόμενη σχολική χρονιά, θα πραγματοποιηθούν

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας

Blogs Καθηγητών