Διακρίσεις στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας

Διακρίσεις στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας

Το σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαρτίου 2021, ο Όμιλος Επιχειρηματολογίας του σχολείου συμμετείχε με τέσσερις ομάδες και συνολικά δεκατρείς μαθητές και μαθήτριες στους «6ουςΑγώνες Λόγου», που διοργανώθηκαν από το «Κολέγιο Ανατόλια». Όλοι και όλες γεύτηκαν τη χαρά της συμμετοχής στους αγώνες που φέτος, λόγω της υγειονομικής κρίσης, έγιναν διαδικτυακά.

 Η ομάδα του Γυμνασίου που αποτελούνταν από τους μαθητές Φωτιάδη Γρηγόρη, Στεφανίδη Γιώργο, και Ρέκανο Θεόδωρο έφτασε στους ημιτελικούς του Διττού Λόγου της διοργάνωσης και τα μέλη της έλαβαν τιμητική διάκριση, αφού ως μεμονωμένοι ομιλητές κατετάγησαν 4ος, 5οςκαι 10οςαντίστοιχα.

Ο Γιώργος Στεφανίδηςέφτασε μέχρι τον τελικό του Προτρεπτικού λόγου Γυμνασίων.

Από τους μαθητές του Λυκείου η Χαρά Πλιάκουέλαβε «εύφημο μνεία» για τη συμμετοχή της στον Προτρεπτικό Λόγο και έλαβε τιμητική διάκριση για την 4ηθέση ως μεμονωμένη ομιλήτρια του Διττού Λόγου.

Συμμετείχαν ακόμη οι μαθητές: Δρίτσα Δέσποινα, Δρίτσα Σμαράγδα, Τσίτσιλας Αλέξανδρος, Αρτεμίου Κωνσταντίνος, Αποστολίδου Δέσποινα, Ρέκανου Κυριακή, Αράπης Θεόδωρος, Σαλαγκιώτη Μαριλένα και Κομνηνού Άννα.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά, για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους απόφοιτους μας Τριανταφυλλίδη Παναγιώτη, Βασιλειάδη Γεωργή, Καπετάνου Ιωάννα, Καπετάνο Αντώνη και Γκουλιάρα Αλίκη.

Σχετικά Άρθρα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας

Blogs Καθηγητών