Οδηγίες για τις Εξετάσεις Υποτροφιών 2023

Οδηγίες για τις Εξετάσεις Υποτροφιών 2023

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι  εξετάσεις υποτροφιών του σχολείου μας, για τα παιδιά που θα φοιτήσουν στην α' γυμνασίου την επόμενη σχολική χρονιά, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 3 Μαΐου και ώρες 5:00 με 9:15 το απόγευμα (1oς κύκλος -Γλώσσα- 5:00-7:00 και 2ος κύκλος -Μαθηματικά- 7:15-9:15).

Θα θέλαμε την συνεργασία σας στα παρακάτω:

  • Οι γονείς ή οι συνοδοί των παιδιών θα φέρουν τα παιδιά το αργότερο ένα τέταρτο πριν την προγραμματισμένη έναρξη των εξετάσεων (δηλαδή στις 4:45μμ) και θα τα αφήνουν στην εξωτερική πύλη του σχολείου, όπου και θα τα παραλαμβάνει συνοδός από το προσωπικό του σχολείου. Τα παιδιά θα συγκεντρωθούν στην αυλή του σχολείου.

  • Στην πύλη του σχολείου θα κάνουμε επαλήθευση του ονόματος του μαθητή και του τηλεφώνου επικοινωνίας με τον συνοδό του και ακολούθως ο συνοδός θα αποχωρεί και θα επιστρέφει μετά τις 8:20μμ για την παραλαβή του παιδιού, στην εξωτερική πύλη του σχολείου και πάλι.

  • Οι διαδικασίες εισόδου και εξόδου των μαθητών στην εξωτερική πύλη είναι καλό να είναι όσο πιο σύντομες γίνεται για την αποφυγή συνωστισμού.

  • Τα παιδιά πρέπει να έχουν τα δικά τους στυλό και μολύβια. Σε κάθε θρανίο θα υπάρχει νεράκι.

  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μια βδομάδα μετά τις εξετάσεις, δηλαδή από το πρωί της Πέμπτης 11 Μαΐου και μετά.

  • Τέλος, όπως και τα τελευταία χρόνια, τα αποτελέσματα δεν θα αναρτηθούν ονομαστικά, αλλά με μοναδικούς κωδικούς στη θέση του ονόματος. Οι κωδικοί θα δοθούν στους μαθητές και στους συνοδούς τους κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο. Αν ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα τηλεφωνικά, πάλι θα χρειάζεται να αναφέρετε τον κωδικό που θα σας έχει δοθεί.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές που θα συμμετάσχουν.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Λυκείου
Διεθνής Διαγωνισμός "Marco e Alberto Ippolito"

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας

Blogs Καθηγητών