Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη – Παγκόσμιοι πρωταθλητές στα Λύκεια, στο Μαθητικό Σκάκι

Οι ομάδες Σκάκι (Γυμνασίου και Λυκείου) των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη, ως Πρωταθλήτριες Ελλάδας 2022, εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Ομαδικό Διαδικτυακό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι, το οποίο διοργανώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκάκι (FIDE), το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Μαΐου 2023.

Πρωταθλητές Ελλάδας 2023 στο Μαθητικό Σκάκι

Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη, με την 5η συνεχόμενη κατάκτηση της πρώτης θέσης στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα Σκάκι, κατάφερε αυτό που κανένα άλλο σχολείο στο παρελθόν δεν έχει να επιδείξει.

25η Έκθεση Μαθητικής Φωτογραφίας

Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης του για το 2023, το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνει για 25η χρονιά ομαδική έκθεση μαθητικής φωτογραφίας.

Με τη φετινή έκθεση εγκαινιάζεται και μία πρωτοβουλία συνδιοργάνωσης με τον εκπαιδευτικό οργανισμό της πόλης «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ».

18 χρόνια προσφορά στο μαθητικό σκάκι

Με 750 συμμετοχές, μέσα σε δύο Σαββατοκύριακα του Μαΐου του 2022, ολοκληρώθηκαν οι μαθητικοί σκακιστικοί αγώνες, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης των νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, στα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη

ΟΙ διοργανώσεις αυτές που χαρακτηρίζονται για την αρτιότητα και ποιότητά τους

Η μεγαλύτερη επιτυχία του σχολείου μας στο μαθητικό σκάκι

Το Σάββατο και την Κυριακή 30 και 31 Μαΐου 2020, το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε με δύο ομάδες στο Διαδικτυακό Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Ελλάδας και Κύπρου.

Είναι η πρώτη φορά που δύο ομάδες από το ίδιο σχολείο ανεβαίνουν στο βάθρο, κατακτώντας την 1η και 2η θέση, η πρώτη μάλιστα αήττητη με 23 νίκες και 1 ισοπαλία σε 24 αγώνες, η δε δεύτερη με 22 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Για ακόμη μία χρονιά μεγάλες διακρίσεις στο σχολικό σκάκι

Συγχαρητήρια στους σκακιστές – μαθητές/τριες του σχολείου μας, που κατέκτησαν όλες τις πρώτες θέσεις στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στους τελικούς αγώνες του 19ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι των νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας

Blogs Καθηγητών