Άλλη μια χρονιά ξεκίνησε με επιτυχίες για το σχολείο μας στο σχολικό σκάκι

Με την κατάληψη της 1ης και 3ης θέσης των ομάδων μας στο Ομαδικό Σχολικό πρωτάθλημα Σκάκι των Γυμνασίων και την κατάληψη της 3ης θέσης της ομάδας του Λυκείου, ανάμεσα στα Γυμνάσια και Λύκεια των νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, ξεκίνησε η φετινή χρονιά στα σχολικά δρώμενα του σκάκι.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Συμμετοχή στο Model United Nations Conference

Έξι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ και της Β΄ Λυκείου εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο μας σε ένα Model United Nations Conference, που έλαβε χώρα στο Κολλέγιο Ανατόλια στις 15-17 Φεβρουαρίου 2019. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν διάφορες χώρες, να ανταλλάξουν απόψεις με παιδιά από άλλα σχολεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, να ασχοληθούν με ζητήματα διεθνούς ενδιαφέροντος, αλλά και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες.[clear]

Εκτύπωση Email

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ 2018

30ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ
16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

"σκέφτομαι και παίζω"

Με τη συμμετοχή 100 ομάδων σχολείων και 1500 μαθητών όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης διεξήχθησαν από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, τα Πανελλήνια Ομαδικά και Ατομικά Πρωταθλήματα Μαθητών-τριών 2018.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Μαθητικός διαγωνισμός για το Ολοκαύτωμα

Ολοκληρώθηκε ο μαθητικός διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα «Το Ολοκαύτωμα και οι Έλληνες Εβραίοι», του σχολικού έτους 2017 – 2018.

Τρεις ομάδες μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη δημιούργησαν ισάριθμες ταινίες σχετικού θέματος. Αναλυτικότερα στο διαγωνισμό συμμετείχαν:

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Πρώτες θέσεις στους ρητορικούς

Η ομάδα επιχειρηματολογίας του Γυμνασίου συμμετείχε στους Δ΄ Αγώνες Λόγου που διοργάνωσε το "Κολέγιο Ανατόλια" από τις 2 ως τις 4 Μαρτίου 2018, με συμμετοχή σχολείων από όλη την Ελλάδα. Την πρώτη θέση στο αγώνισμα του διττού λόγου Γυμνασίων κατέλαβαν οι μαθήτριές μας Δέσποινα Αποστολίδου, Ελένη Γοριδάρη και Χαρά Πλιάκου και την πρώτη θέση στο αγώνισμα προτρεπτικού λόγου Γυμνασίων ο μαθητή μας Κωνσταντίνος Αρτεμίου.

Εκτύπωση Email

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών