© Άννα-Καλλίδου-Γερμανική-Σχολή-Θεσσαλονίκης (2015)
© Άννα-Καλλίδου-Γερμανική-Σχολή-Θεσσαλονίκης (2015)

Έκθεση Μαθητικής Φωτογραφίας

Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης του για το 2023, το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνει για 25η χρονιά ομαδική έκθεση μαθητικής φωτογραφίας.

Με τη φετινή έκθεση εγκαινιάζεται και μία πρωτοβουλία συνδιοργάνωσης με τον εκπαιδευτικό οργανισμό της πόλης «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ».

18 χρόνια προσφορά στο μαθητικό σκάκι

Με 750 συμμετοχές, μέσα σε δύο Σαββατοκύριακα του Μαΐου του 2022, ολοκληρώθηκαν οι μαθητικοί σκακιστικοί αγώνες, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης των νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, στα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη

ΟΙ διοργανώσεις αυτές που χαρακτηρίζονται για την αρτιότητα και ποιότητά τους

Η μεγαλύτερη επιτυχία του σχολείου μας στο μαθητικό σκάκι

Το Σάββατο και την Κυριακή 30 και 31 Μαΐου 2020, το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε με δύο ομάδες στο Διαδικτυακό Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Ελλάδας και Κύπρου.

Είναι η πρώτη φορά που δύο ομάδες από το ίδιο σχολείο ανεβαίνουν στο βάθρο, κατακτώντας την 1η και 2η θέση, η πρώτη μάλιστα αήττητη με 23 νίκες και 1 ισοπαλία σε 24 αγώνες, η δε δεύτερη με 22 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Για ακόμη μία χρονιά μεγάλες διακρίσεις στο σχολικό σκάκι

Συγχαρητήρια στους σκακιστές – μαθητές/τριες του σχολείου μας, που κατέκτησαν όλες τις πρώτες θέσεις στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στους τελικούς αγώνες του 19ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι των νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής:

Άλλη μια χρονιά ξεκίνησε με επιτυχίες για το σχολείο μας στο σχολικό σκάκι

Με την κατάληψη της 1ης και 3ης θέσης των ομάδων μας στο Ομαδικό Σχολικό πρωτάθλημα Σκάκι των Γυμνασίων και την κατάληψη της 3ης θέσης της ομάδας του Λυκείου, ανάμεσα στα Γυμνάσια και Λύκεια των νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, ξεκίνησε η φετινή χρονιά στα σχολικά δρώμενα του σκάκι.

Συμμετοχή στο Model United Nations Conference

Έξι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ και της Β΄ Λυκείου εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο μας σε ένα Model United Nations Conference, που έλαβε χώρα στο Κολλέγιο Ανατόλια στις 15-17 Φεβρουαρίου 2019. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν διάφορες χώρες, να ανταλλάξουν απόψεις με παιδιά από άλλα σχολεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, να ασχοληθούν με ζητήματα διεθνούς ενδιαφέροντος, αλλά και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες.[clear]

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας

Blogs Καθηγητών