Η μεγαλύτερη επιτυχία του σχολείου μας στο μαθητικό σκάκι

Το Σάββατο και την Κυριακή 30 και 31 Μαΐου 2020, το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε με δύο ομάδες στο Διαδικτυακό Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Ελλάδας και Κύπρου.

Είναι η πρώτη φορά που δύο ομάδες από το ίδιο σχολείο ανεβαίνουν στο βάθρο, κατακτώντας την 1η και 2η θέση, η πρώτη μάλιστα αήττητη με 23 νίκες και 1 ισοπαλία σε 24 αγώνες, η δε δεύτερη με 22 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Το σχολείο συγχαίρει όλους τους μαθητές και αισθάνεται υπερήφανο για την επίδοση των ομάδων, αλλά και για το πνεύμα συνεργασίας και ομοψυχίας των παιδιών και των γονιών τους. Ο γενικότερος στόχος μας για την καλλιέργεια ενός οικογενειακού κλίματος μεταξύ όλων των φορέων που το απαρτίζουν (διεύθυνση, καθηγητές, μαθητές, γονείς) επιτυγχάνεται και μέσω αυτού του αθλήματος, το οποίο θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, αφού εκτός των άλλων καλλιεργεί τη δομημένη και αναλυτική σκέψη στους μαθητές μας.

Α΄ΟΜΑΔΑ

ΓΑΒΡΙΗΛ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΣΤΟΪΜΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΑΓΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΤΣΑΚΩΝΑ ΜΑΡΙΑ

Β΄ΟΜΑΔΑ

ΤΣΟΥΧΝΙΚΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΣΟΥΧΝΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΑΜΨΩΝΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

Εκτύπωση Email

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών