Το όραμα είναι ο τρόπος να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα - Ο Στέλιος Μαλακόπουλος απαντά στο ερωτηματολόγιο του Συνδετήρα

Ένα ατύχημα. Μήνες αποκατάστασης. Επανεκκίνηση. Αγώνας. Αγώνες. Υπέρβαση. Υπερβάσεις. Νίκη. Νίκες.

Η ιστορία του Στέλιου Μαλακόπουλου. Ιστορία, όπως την αφηγήθηκε στην ομάδα του Συνδετήρα. Μία αφήγηση χωρίς ίχνος συναισθηματικού εκβιασμού από έναν άνθρωπο που οραματίστηκε τη ζωή φέροντάς την στα μέτρα του και ξεπερνώντας «το εμπόδιο που είναι ο εαυτός μου για τον εαυτό μου», όπως γράφει ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος.

Εκτύπωση Email

Σχολικός επαγγελματικός προσανατολισμός 2020 - 2021 Πρόγραμμα «Εβδομάδα Εκπαιδευτικών Μεντόρων για Β` και Γ` Λυκείου»

 

Στο πλαίσιο του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού της σχολικής χρονιάς 2020-2021 και με αφορμή την «Εβδομάδα Εκπαιδευτικών Μεντόρων» και με τη λίστα μεντόρων του 1ου ΚΕΣΥ, οι μαθητές της Β΄ και της Γ’  Λυκείου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν διαδικτυακά και να συνομιλήσουν με Ακαδημαϊκούς Τμημάτων Σχολών, που τους ενδιαφέρουν ως πιθανή επιστημονική και επαγγελματική επιλογή. 

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Οι τοίχοι έχουν τη δική τους ιστορία - Η Urbanactαπαντά στο ερωτηματολόγιο του Συνδετήρα

 Κάποιοι τοίχοι έχουν τη δική τους ιστορία και καταλληλότεροι να την αφηγηθούν δεν είναι άλλοι από τους καλλιτέχνες που παρεμβαίνουν στις μουντές επιφάνειες δημοσίων κτιρίων και σχολιάζουν όσα θα θέλαμε κι εμείς θίξουμε.

Η ομάδα Urban Act υπογράφει κάποια από τα γκράφιτι της πόλης και ο συντονιστής της, Κυριάκος Ιωσηφίδης, μοιράστηκε την ιστορία τους με τον Συνδετήρα.

 

Εκτύπωση Email

Μα πάνω από όλα να λες την αλήθεια στα παιδιά, αλλά να μην τα απελπίζεις

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 είχε αέρα, κι έτσι μπορέσαμε να πάμε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και από το σήμερα στο χθες με μεγαλύτερη ευκολία, για να γνωρίσουμε την ιστορία δύο πόλεων στα χρόνια της Κατοχής.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Μαθήματα ζωής - Αλέξανδρος Ταξιλδάρης

 Την Παρασκευή 4/12/2020, ο Παραολυμπιονίκης, ιατρός (φυσίατρος)και άνθρωπος με έντονη κοινωνική δράσηΑλέξανδρος Ταξιλδάρης συζήτησε διαδικτυακά με τα παιδιά της Γ' Λυκείου του σχολείου μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών