…εξ αποστάσεως… Έκθεση φωτογραφίας των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη

 

 Η περίοδος που πέρασε σίγουρα μας άλλαξε ως ανθρώπους. Βιώσαμε όλοι μας πρωτόγνωρες καταστάσεις, αναγκαστήκαμε να θυσιάσουμε κομμάτια του εαυτού μας, βαλθήκαμε να ζήσουμε κάτω από σκληρά μεν, απαραίτητα δε μέτρα. Όλα αυτά για την αντιμετώπιση ενός ύπουλου και καταστροφικού εχθρού. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και κόπο για να πετύχουμε τον στόχο μας, του οποίου η ευόδωση μετά από αγώνα, συνέπεια, συνεργασία και αποφασιστικότητα θεωρούμε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή εκδήλωση με τους μαθητές του Λυκείου και καλεσμένο τον τον Δρ. Ιστορίας του ΑΠΘ, Χατζηαναστασίου Τάσο και με θέμα τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Ο κύριος Χατζηαναστασίου προσέγγισε το ζήτημα μέσα από τις ερωτήσεις που του υπέβαλλαν οι μαθητές μας, αλλά και από τις απορίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Το όραμα είναι ο τρόπος να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα - Ο Στέλιος Μαλακόπουλος απαντά στο ερωτηματολόγιο του Συνδετήρα

Ένα ατύχημα. Μήνες αποκατάστασης. Επανεκκίνηση. Αγώνας. Αγώνες. Υπέρβαση. Υπερβάσεις. Νίκη. Νίκες.

Η ιστορία του Στέλιου Μαλακόπουλου. Ιστορία, όπως την αφηγήθηκε στην ομάδα του Συνδετήρα. Μία αφήγηση χωρίς ίχνος συναισθηματικού εκβιασμού από έναν άνθρωπο που οραματίστηκε τη ζωή φέροντάς την στα μέτρα του και ξεπερνώντας «το εμπόδιο που είναι ο εαυτός μου για τον εαυτό μου», όπως γράφει ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος.

Εκτύπωση Email

Σχολικός επαγγελματικός προσανατολισμός 2020 - 2021 Πρόγραμμα «Εβδομάδα Εκπαιδευτικών Μεντόρων για Β` και Γ` Λυκείου»

 

Στο πλαίσιο του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού της σχολικής χρονιάς 2020-2021 και με αφορμή την «Εβδομάδα Εκπαιδευτικών Μεντόρων» και με τη λίστα μεντόρων του 1ου ΚΕΣΥ, οι μαθητές της Β΄ και της Γ’  Λυκείου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν διαδικτυακά και να συνομιλήσουν με Ακαδημαϊκούς Τμημάτων Σχολών, που τους ενδιαφέρουν ως πιθανή επιστημονική και επαγγελματική επιλογή. 

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Οι τοίχοι έχουν τη δική τους ιστορία - Η Urbanactαπαντά στο ερωτηματολόγιο του Συνδετήρα

 Κάποιοι τοίχοι έχουν τη δική τους ιστορία και καταλληλότεροι να την αφηγηθούν δεν είναι άλλοι από τους καλλιτέχνες που παρεμβαίνουν στις μουντές επιφάνειες δημοσίων κτιρίων και σχολιάζουν όσα θα θέλαμε κι εμείς θίξουμε.

Η ομάδα Urban Act υπογράφει κάποια από τα γκράφιτι της πόλης και ο συντονιστής της, Κυριάκος Ιωσηφίδης, μοιράστηκε την ιστορία τους με τον Συνδετήρα.

 

Εκτύπωση Email

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών