Εσωτερικό πρωτάθλημα μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη

 Ολοκληρώθηκε το ετήσιο εσωτερικό πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στο σχολείο μας μεταξύ των τάξεων του Γυμνασίου. Από τις 13 έως τις 23/05/2019 οι μαθητές και οι μαθήτριες συναγωνίστηκαν μεταξύ τους σε αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου. Νικήτρια ομάδα στον τελικό αγώνα μπάσκετ του Γυμνασίου αναδείχθηκε η ομάδα του Β2, έναντι του Γ1 τμήματος. Εκτός των άλλων, πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σχολείου και αγώνας βόλεϊ μεταξύ καθηγητών και μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου. Νικητές αναδείχθηκαν για άλλη μια χρονιά όλοι οι συμμετέχοντες.

 

Εκτύπωση Email

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης

 Την Παρασκευή 17 Μαϊου 2019, μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου και του Λυκείου παρακολούθησαν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο Αμφιθέατρο των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη. Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Νάσο Φλώρο, Εκπαιδευτή Πρώτων Βοηθειών από την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης, ο οποίος μας παρουσίασε βήμα προς βήμα την τεχνική ΚΑΡ.Π.Α (Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης), που αποτελείται από θωρακικές συμπιέσεις και διασωστικές αναπνοές (εμφυσήσεις). Στη συνέχεια εξήγησε τις τεχνικές Πρώτων Βοηθειών σε περιπτώσεις πνιγμονής, πνιγμού, καθώς και επιληψίας. Στο τέλος του σεμιναρίου οι μαθητές και μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν και πρακτικά τις σημαντικές γνώσεις που αποκόμισαν.

Εκτύπωση Email

Η ΑΡΣΙΣ στο σχολείο μας

Σειρά συναντήσεων με την ΑΡΣΙΣ ( Κοινωνική Οργάνωσή Υποστήριξης Νέων) είχαν οι μαθητές του Γυμνασίου. Η ΑΡΣΙΣ σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τους εκπαιδευτικούς, πραγματοποιεί δράσεις με σκοπό την προώθηση της εκπαίδευσης στα ανθρώπινα δικαιώματα, στα σχολεία. Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε δράσεις μη τυπικής εκπαίδευσης, για θέματα που αφορούν στον σχολικό εκφοβισμό. Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτές για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του σχολείου μας.

Εκτύπωση Email

Η άγνοια είναι …μεταδοτική

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, εκπαιδευτές του Κέντρου Ζωής ( σωματείο για την υποστήριξη των ανθρώπων που  ζουν με HIV/AIDS) επισκέφθηκαν το σχολείο μας και ενημέρωσαν τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου για τον HIV και το AIDS.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών