Συνάντηση με τον Σύλλογο Συνδρόμου Down


 Τη Δευτέρα 04/04/22, εκπληρώσαμε την υπόσχεση που είχαμε δώσει πέρσι, για μια συνάντηση δια ζώσης με μέλη του Συλλόγου Συνδρόμου Down.  Έτσι, λοιπόν,

Συνάντηση με τη «Θετική Φωνή» - Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος

Την Τετάρτη 13/04/22, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ Γυμνασίου του σχολείου μας υποδέχτηκαν εκπροσώπους της «Θετικής Φωνής», που αποτελεί τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος. Η συνάντησή μας ξεκίνησε με

 24o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στις σχολικές αίθουσες

Το σχολείο μας συμβαδίζοντας με τις εκπαιδευτικές ανάγκες που δημιουργούν οι νέες υγειονομικές συνθήκες, αξιοποίησε την πρωτοβουλία του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και παρακολούθησε σε ψηφιακή μορφή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “NextGen”.

Ποτέ ξανά

Το Σχολείο μας τίμησε την Ημέρα Μνήμης των Εβραίων Μαρτύρων του ολοκαυτώματος με σειρά εκδηλώσεων στο Γυμνάσιο και το Λύκειο. Οι μαθητές της Γ΄  γυμνασίου και του λυκείου, παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ «The heart of the matter». 

Θεατρική παράσταση - «Γουτού Γουπατού»

Κατά το σχολικό έτος 2020-2021 το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη συμμετείχε στην εκπαιδευτική δράση της Εταιρείας Παπαδιαμαντικών Σπουδών «Ο Παπαδιαμάντης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» με το διήγημα «Γουτού Γουπατού».

Εκδήλωση για την Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου 2021

Στη φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου οι μαθητές/-τριες του λυκείου είχαν την ευκαιρία και τη χαρά να συνομιλήσουν διαδικτυακά για τα γεγονότα με τον προσκεκλημένο μας, κ. Γιάννη Νυσταζάκη έναν εκ των πρωτεργατών της εξέγερσης και κεντρικό στέλεχος της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης του 1973.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας

Blogs Καθηγητών