Η ΑΡΣΙΣ στο σχολείο μας

Σειρά συναντήσεων με την ΑΡΣΙΣ ( Κοινωνική Οργάνωσή Υποστήριξης Νέων) είχαν οι μαθητές του Γυμνασίου. Η ΑΡΣΙΣ σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τους εκπαιδευτικούς, πραγματοποιεί δράσεις με σκοπό την προώθηση της εκπαίδευσης στα ανθρώπινα δικαιώματα, στα σχολεία. Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε δράσεις μη τυπικής εκπαίδευσης, για θέματα που αφορούν στον σχολικό εκφοβισμό. Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτές για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του σχολείου μας.

Εκτύπωση Email

Η άγνοια είναι …μεταδοτική

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, εκπαιδευτές του Κέντρου Ζωής ( σωματείο για την υποστήριξη των ανθρώπων που  ζουν με HIV/AIDS) επισκέφθηκαν το σχολείο μας και ενημέρωσαν τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου για τον HIV και το AIDS.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Πρόγραμμα BigO

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος BigO, στο οποίο θα συμμετέχει το σχολείο μας, στους μαθητές/τριες μας. Το BigO πρόγραμμα στοχεύει στη συλλογή δεδομένων με σκοπό την ανάδειξη των παραγόντων που σχετίζονται με την παιδική παχυσαρκία, ώστε να αναπτυχθούν στρατηγικές που στοχεύουν στην πρόληψή της. Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από τoυς  Χρήστο Δίου (ερευνητή στο εργαστήριο Επεξεργασίας Πληροφορίας και Υπολογισμών του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ), Γιούλα Καραβιδοπούλου και Ειρήνη Λέκκα (ερευνήτριες του εργαστηρίου Ιατρικής Πληροφορικής της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ). Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τουπρογράμματος: https://bigoprogram.eu/.

Εκτύπωση Email

Τόποι και σύμβολα λατρείας – Έκθεση φωτογραφίας

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκαν στο φουαγιέ του σχολείου τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Αθηνάς Πέρκα με τον τίτλο "Τόποι και Σύμβολα Λατρείας".

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Oι μαθητές και οι καθηγητές των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη, τίμησαν τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου και την αντιδικτατορική δράση του λαού μας, με σειρά εκδηλώσεων σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών