Εκπαιδευτική εκδρομή στο CERN

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, από 12 μέχρι και 15 Δεκεμβρίου 2019, η εκπαιδευτική εκδρομή των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών CERN, στη Γενεύη. Οι μαθητές επισκέφθηκαν δύο πειράματα που διεξάγονται εκεί, το CAST και το ATLAS και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά από ειδικούς επιστήμονες, τον κ. Θεόδωρο Βαφειάδη, που είναι απόφοιτος των εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη και εργάζεται μόνιμα στο CERN,

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Club Ορειβασίας – ΑΛΠΕΙΣ 2019

Το club ορειβασίας επέστρεψε από την εξαήμερη εκδρομή του στις Αυστριακές Άλπεις. Οι μαθητές που συμμετείχαν «πάτησαν» άγριες κορυφές, απέκτησαν εμπειρίες και χάραξαν απίστευτες εικόνες στο μυαλό τους, που θα τους δώσουν δύναμη να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες στιγμές του χειμώνα που έρχεται.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα: "Η πόλη μου μέσα απ’ τα μάτια σου".

Από 20/10 έως και 26/10/2018 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φάση του ευρωπαϊκού προγράμματος "Η πόλη μου μέσα απ’ τα μάτια σου". Οι συμμετέχοντες μαθητές του σχολείου μας και των σχολείων του Βερολίνου και της Μασσαλίας διέμειναν αρχικά στο περιβαλλοντικό κέντρο στα Πορόια του νομού Σερρών, όπου λαμβάνοντας έναυσμα από την επαφή τους με το φυσικό περιβάλλον συμμετείχαν στους ομίλους δραστηριοτήτων βίντεο και φωτογραφία, μουσική και χορός και γκράφιτι.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

«Η πόλη μου μέσα απ’ τα μάτια σου» - 1η φάση: Βερολίνο

Από τις 9 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018, μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου των εκπαιδευτηρίων συμμετείχαν  στην πρώτη φάση του προγράμματος "Deine Augen – meine Stadt" (Η πόλη μου μέσα απ’ τα μάτια σου) που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Respect in Wiesbaden

Από τις 22 έως τις 30 Μαρτίου 2018, μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου συμμετείχαν στο πρόγραμμα «WiesPaten international 2018: Diversity-Respect-Cooperation» στην πόλη Wiesbaden της Γερμανίας, με την υποστήριξη του προγράμματος Erasmus +.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών