Διεθνής διαγωνισμός στο Ρήγιο

Στις 11-14 Μαϊου 2016 το σχολείο μας συμμετείχε στη 14η διοργάνωση "Marco & Alberto Ippolito", στο Ρήγιο της Κάτω Ιταλίας, με θέμα τα Τοπικά και Ευρωπαϊκά Συμβούλια Νέων. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις με συνομηλίκους τους από πολλά σχολεία της Ιταλίας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης και να καταλήξουν σε ένα κείμενο-πρόταση προς τους Ευρωπαϊκούς Φορείς.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Χημείας

Σ
το πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Chemistry Experiments – A European Approach πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη από τις 27/11 έως τις 29/11 2015 η πρώτη συνάντηση του προγράμματος, με συμμετοχή εκπαιδευτικών από τα σχολεία Helenium College και Comenius College της Ολλανδίας, HTL Dornbirn της Αυστρίας, SES College της Τουρκίας και Collegiul National "Simion Barnutiu" Simleu Silvaniei της Ρουμανίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Αυστριακές Άλπεις με τον όμιλο ορειβασίας - Ιούλιος 2015

Τ
ο club ορειβασίας επέστρεψε από την επταήμερη εξόρμησή του στις Αυστριακές Άλπεις, κατακτώντας κορφές όπως αυτή του Kitzbuhel Horn και του Hahnenkam με την πασίγνωστη πιο επικίνδυνη πίστα των γιγαντιαίων καταβάσεων του κόσμου Hahnenkam Race.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Συμμετοχή του σχολείου μας στο Premio Internazionale Marco e Alberto Ippolito 2014

Ό
πως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το σχολείο μας συμμετείχε στο Premio Internazionale Marco e Alberto Ippolito που έγινε από τις 5-11 Μαϊου στο Reggio Calabria της Ιταλίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Lifelong Learning Programme - Comenius Project

Τρεις αποστολές αποτελούμενες από 29 μαθητές και 9 καθηγητές από τη Γερμανία, Σουηδία και την Ιταλία υποδέχθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2012 το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος  Comenius Project "Different Stories Same Values".

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

  • 1
  • 2

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφή στις Ενημερώσεις

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη

Blogs Καθηγητών

 

 

 

 

 

 

 

  

Ο Καιρός

Κυρίως αίθριος

25°C

Θέρμη

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 43%

Άνεμος: 6.44 km/h

  • 26 Μαϊ 2018

    Rain 30°C 15°C

  • 27 Μαϊ 2018

    Νέφη ανα διαστήματα 27°C 16°C