Χρόνια πολλά Φεστιβάλ!!!

ην Τετάρτη 6 και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, οι μαθητές της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και της Α΄ και Β΄ Λυκείου αντίστοιχα, παρακολούθησαν τις ταινίες «Τσουσκίτ» και «Η φανταστική ιστορία της Μαρόνα»,

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Κατοχή, πείνα, κακουχίες, θάνατος, εξόντωση, προσφυγιά. Η φρίκη του πολέμου, ίδιο μαύρο χρώμα και ίδια δυσωδία στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στη Συρία, στο Αφγανιστάν, στην Υεμένη. Τα σημάδια του ίδια, στους Βαλκανικούς, στον Α΄ και στον Β΄ Παγκόσμιο, στον εμφύλιο, σήμερα.

Αυτό ήταν το πλαίσιο και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήσαμε στο Σχολείο μας, με αφορμή τις επετείους του ΟΧΙ και της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους και της χώρας από τα ναζιστικά στρατεύματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Συμμετοχή στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, το σχολείο μας συμμετείχε με 42 άτομα (μαθητές, απόφοιτους, καθηγητές και γονείς) στον  8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Σύλλογο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Τα χαμόγελα, ο ενθουσιασμός και η θετική ενέργεια ήταν η επιβράβευση όλων. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες.

Εκτύπωση Email

Ιστορικός περίπατος

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, οι μαθητές της Β΄ Γυμνασίου επισκέφθηκαν το Γαλεριανό συγκρότημα. Ο μικρός αυτός ιστορικός περίπατος ξεκίνησε απ’ τη Ροτόντα, όπου τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο μνημείο και στην έκθεση ψηφιδωτών «Η λάμψη του ψηφιδωτού. Αυθεντικά και αντίγραφα από τη Θεσσαλονίκη και τη Ραβέννα». Επόμενος σταθμός ήταν η Αψίδα του Γαλερίου, όπου οι μαθητές παρακολούθησαν μια ψηφιακή αναπαράσταση του χώρου και περιεργάστηκαν τα ανάγλυφα.

Εκτύπωση Email

Φιλικοί Αγώνες Α΄ Γυμνασίου

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες της Α΄ Γυμνασίου του σχολείου μας με τα αντίστοιχα παιδιά του Κολλεγίου Ανατόλια. Τα αγόρια αγωνίστηκαν στο μπάσκετ, ενώ τα κορίτσια στο βόλεϊ. Ήταν μια εκπαιδευτικού χαρακτήρα αθλητική δραστηριότητα, στην οποία πήραν μέρος όλα τα παιδιά και νικητές αναδείχθηκαν η συμμετοχή, η φιλία και η γνωριμία με τα αθλήματα.

Εκτύπωση Email

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών