Καταχωρήθηκε στο Το Σχολείο στην Πόλη & στην Ελλάδα
Ο Ηλίας Μάστορας, εκπαιδευτής σκάκι, διεθνής διαιτητής στο παραολυμπιακό άθλημα του ποδοσφαίρου τυφλών, εμπνευστής και δημιουργός της μπάλας ποδοσφαίρου για παιδιά με οπτική αναπηρία συνομίλησε με τα μέλη του Ομίλου Δημοσιογραφίας των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη, Συνδετήρας.
Διαβάστε Περισσότερα
Εκτύπωση
Email
Καταχωρήθηκε στο Το Σχολείο στην Πόλη & στην Ελλάδα
Ακολουθώντας όλα τα μέτρα και τις οδηγίες για ασφαλή γύμναση, το σχολείο μας πραγματοποίησε την 7η Πανελλήνια και Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2020, στις εγκαταστάσεις στίβου του Δήμου Πανοράματος. Για να επιτευχθεί αυτό, η διοργάνωση επεκτάθηκε σε όλη την εβδομάδα από τη Δευτέρα 5 έως και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 και ανά τμήμα ξεχωριστά.
Διαβάστε Περισσότερα
Εκτύπωση
Email
Καταχωρήθηκε στο Το Σχολείο στην Πόλη & στην Ελλάδα
Στις 26 και 28 Φεβρουαρίου 2020 αγωνίστηκε η ομάδα Basketball του Λυκείου μας στο πλαίσιο των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Αγοριών Λυκείων, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα. Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή τους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους τελειόφοιτους μαθητές για την πολυετή αφοσίωσή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του σχολείου.
Εκτύπωση
Email
Καταχωρήθηκε στο Το Σχολείο στην Πόλη & στην Ελλάδα
Θέατρο υπάρχει όπου υπάρχουν θεατές
και οι θεατές εκπαιδεύονται
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Λυκείου που παρακολουθούν τα μαθήματα επιλογής «Ελληνικός και Ευρωπαϊκός Πολιτισμός» και «Καλλιτεχνική Παιδεία: Μουσική», παρακολούθησαν την παράσταση Lemon στο θέατρο Αυλαία, την μουσικοθεατρική απόδοση της ιστορίας του 1900, ενός αυτοδίδακτου πιανίστα που γεννήθηκε πάνω σε ένα ατμόπλοιο, έγινε ένας χαρισματικός πιανίστας που έπαιζε κάθε βράδυ αφήνοντας άναυδο το κοινό και δεν κατέβηκε ποτέ από αυτό.
Διαβάστε Περισσότερα
Εκτύπωση
Email