Φιλικοί Αγώνες με το 1ο Γυμνάσιο Θέρμης

Την Τετάρτη 24/05/2023, πραγματοποιήθηκαν 4 Φιλικοί Αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου των τάξεων Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου του σχολείου μας με τα αντίστοιχα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Θέρμης. Ήταν μια φιλική συνάντηση εφήβων, κατά την οποία μοιράστηκαν την αγάπη τους για τον αθλητισμό, με αποτέλεσμα τα θετικά συναισθήματα και τις αξέχαστες εμπειρίες για όλους. Συγχαρητήρια σε όλους και όλες τους συμμετέχοντες/-ουσες.

Επίσκεψη στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας

Στις 3 Μαΐου 2023, μας δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτούμε τις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας. Η Γ΄ τάξη του Γυμνασίου μας, στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας και έπειτα από την εξασφάλιση σχετικής άδειας από τη διεύθυνση του σωφρονιστικού καταστήματος,

Διάκριση στους 7ους Αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας Λυκείων

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, η ομάδα επιχειρηματολογίας του Λυκείου κατέκτησε τη δεύτερη θέση (μεταξύ 34 συμμετεχόντων) στους 7ους Αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας Λυκείων, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες Ζιώγα Κλειώ, Κατσιμάνης Δημήτρης, Στεφανίδης Γιώργος, Φωτιάδης Γρηγόρης, Βατούση Ευανθία, Τσίλια Ελένη. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και όλες.

25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 

Τα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και τη Νεανική Ζώνη (NextGen) για τη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν στις κινηματογραφικές αίθουσες. 
Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ποιοτικό κινηματογράφο, να μάθουν τις τεχνικές του ντοκιμαντέρ και να συζητήσουν για σύγχρονα κοινωνικά θέματα.  

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Λυκείων Σχολ. Έτους 2022-23

Το σχολείο μας, με ανελλιπή συμμετοχή, πήρε μέρος και φέτος στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Λυκείων, με τις ομάδες καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου των αγοριών. Τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν για μας ευκαιρίες όχι μόνο για άθληση, αλλά και για συνεργασία, ομαδικότητα, ευγενή άμιλλα και επικοινωνία. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Εκδρομή στα χιόνια

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκδρομή της Γ´ Γυμνασίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και εκπαιδεύτηκαν στη χιονοδρομία (σκι), περιηγήθηκαν στο βουνό, έπαιξαν, χαλάρωσαν. Ήταν μια εκπαιδευτική εκδρομή που όλοι την απόλαυσαν.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας

Blogs Καθηγητών