25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 

Τα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και τη Νεανική Ζώνη (NextGen) για τη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν στις κινηματογραφικές αίθουσες. 
Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ποιοτικό κινηματογράφο, να μάθουν τις τεχνικές του ντοκιμαντέρ και να συζητήσουν για σύγχρονα κοινωνικά θέματα.  

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Λυκείων Σχολ. Έτους 2022-23

Το σχολείο μας, με ανελλιπή συμμετοχή, πήρε μέρος και φέτος στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Λυκείων, με τις ομάδες καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου των αγοριών. Τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν για μας ευκαιρίες όχι μόνο για άθληση, αλλά και για συνεργασία, ομαδικότητα, ευγενή άμιλλα και επικοινωνία. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Εκδρομή στα χιόνια

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκδρομή της Γ´ Γυμνασίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και εκπαιδεύτηκαν στη χιονοδρομία (σκι), περιηγήθηκαν στο βουνό, έπαιξαν, χαλάρωσαν. Ήταν μια εκπαιδευτική εκδρομή που όλοι την απόλαυσαν.

Junior Aegean Tournament 2023

Ασχολούμαστε με τον αθλητισμό για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας, να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί πλούσιος ψυχικός κόσμος μέσα μας και πολιτισμός γύρω μας. Η άθληση μας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούμε, να συγκινηθούμε, να αγγίξουμε ο ένας τον άλλο, να νιώσουμε την αληθινή επικοινωνία.

Από τις βούλες στις IPs, στο Βυζαντινό Μουσείο

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, η Β’ Γυμνασίου επισκέφτηκε το Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γνωρίζω τις βυζαντινές σφραγίδες. Από τις βούλλες στις IPs»,έμαθαν για τη χρήση και τη χρησιμότητα των μολυβδόβουλλων  στο Βυζάντιο. Στη συνέχεια συμμετείχαν σε εργαστήριο

«Στην αυλή του σχολείου» - μια ταινία για τον σχολικό εκφοβισμό.

Οι μαθήτριες  και οι μαθητές του Γυμνασίου και της Α΄ Λυκείου, παρακολούθησαν στις αίθουσες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου την  ταινία της Λορά Βαντέλ «Στην αυλή του σχολείου», μια ταινία για τον σχολικό εκφοβισμό.
Μια κάμερα που εστιάζει σχεδόν πάντα στο πρόσωπο της μικρής πρωταγωνίστριας κάνει τον θεατή να

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας

Blogs Καθηγητών