Οι ιστορίες συμβαίνουν σε αυτούς που μπορούν να τις αφηγηθούν

Ο «Συνδετήρας» κατάφερε να συνδέσει «10+1 πρόσωπα», που αφηγήθηκαν μία ενδιαφέρουσα ιστορία. Ο Πέτρος Κόττης, ο Στέργιος Γκόγκος, η Αλεξάνδρα Φεφοπούλου, η Μαρία Πετρίδου, ο Χρήστος Δημητρίου, ο Τάκης Πετρόπουλος, ο Στέλιος Μαλακόπουλος, ο Ηλίας Μάστορας, ο Κυριάκος Ιωσηφίδης, η Μαριάννα Πέππα και ο Σάκης Δημόπουλος αφηγήθηκαν την ιστορία τους στη δημοσιογραφική ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη.

Οι συναντήσεις μας γίνονταν εκείνα τα Σάββατα, που η πανδημία τα έκανε να φαίνονται απλή προέκταση της εβδομάδας. Οι ιστορίες ακούστηκαν μέσω της οθόνης, που η πανδημία την έκανε να φαίνεται προέκταση της ζωής μας. Άνθρωποι μας ταξίδεψαν εκεί, όπου δε χρειαζόταν κανένας κωδικός μετακίνησης. Και τώρα που ο «Συνδετήρας» πήρε την τελική του μορφή, τον αφήνουμε από τα δικά μας χέρια σε όσους θα σκύψουν στις σελίδες του και θα ακούσουν όσα «10+1 πρόσωπα» μοιράστηκαν μαζί μας.

Για τον Συνδετήρα, πατήστε εδώ https://issuu.com/theocharidafni/docs/syndetiras2021

Εκτύπωση Email

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Blogs Καθηγητών