"Από το δημοτικό στο γυμνάσιο, η μετάβαση στην εφηβεία"Το γραφείο ψυχολογικής υποστήριξης προσφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα να συζητούν με κλινικό ψυχολόγο πιθανές δυσκολίες τους, που συνδέονται με την εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και με τη διαχείριση σχέσεων σε σχολικό και οικογενειακό πλαίσιο.

Στη μεταβατική φάση της εφηβικής ηλικίας οι αλλαγές σε συναισθηματικό, σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο επιφέρουν αναστατώσεις και συγκρούσεις σε ενδοπροσωπικό και διαπροσωπικό επίπεδο.

Θέματα σχολικού εκφοβισμού, άγχους και διαχείρισης των διαπροσωπικών σχέσεων, τόσο σε σχολικό όσο και σε οικογενειακό πλαίσιο, συνιστούν συνήθεις προβληματισμούς για τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές. Το γραφείο ψυχολογικής υποστήριξης, με διάθεση συνεργασίας και με την απαιτούμενη διακριτικότητα, παρέχει τη δυνατότητα συμβουλευτικών παρεμβάσεων στο πλαίσιο συζητήσεων και υποστηρικτικών συνεδριών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας

Blogs Καθηγητών