Ιστορία

Τα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη προέβαλαν πριν από δύο δεκαετίες στα εκπαιδευτικά και πνευματικά δρώμενα της πόλης μας ως ο εκπαιδευτικός οργανισμός που προήλθε από την μετεξέλιξη του μεγαλύτερου φροντιστηριακού οργανισμού της πόλης.
Αξιοποίησαν την πολυετή εμπειρία και γνώση των εκπαιδευτικών διαδικασιών του φροντιστηριακού χώρου φιλοδοξώντας να τις μετουσιώσουν σε πρακτικές που απευθύνονται σε ευρύτερους διδακτικούς στόχους. Στην πορεία αυτών των ετών τα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη οραματίστηκαν, σχεδίασαν και υλοποίησαν ένα σύγχρονο, ελεύθερο και δημιουργικό σχολικό περιβάλλον, που αφουγκράζεται τις γνωστικές και ψυχοσυναισθηματικές ανάγκες των παιδιών. Οι μαθητές μας ζουν και εργάζονται στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον του σχολείου μας, που τους εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση από την εφηβεία στην ενηλικίωση και εγγυημένα προετοιμάζει την πρόσβασή τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας μας.
Συνεχίζουμε με την πεποίθηση ότι συμβάλλουμε πρωτοπορώντας στην εξέλιξη των εκπαιδευτικών πραγμάτων της Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας

Blogs Καθηγητών