[dropcap type="round" color="#fff" background="#333" ]Σ[/dropcap]το πλαίσιο του Τουρνουά "ΑΙΓΑΙΟΝ", που διοργανώνει το Κολέγιο Ανατόλια και στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας εδώ και 15 χρόνια, οι ομάδες μας ξεκίνησαν με δύο νίκες. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 4/12/14, η ομάδα μπάσκετ αγοριών και η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του σχολείου μας νίκησαν την Αμερικανική Γεωργική Σχολή με σκορ 63 - 36 και 2- 0 αντίστοιχα.
Στη συνέχεια, την Παρασκευή 05/12/14, η ομάδα μπάσκετ των αγοριών νίκησε την αντίστοιχη του St.Catherine's College, με σκορ 44-40, ενώ η ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών, παρά το γεγονός ότι έχασε στο tie break από το St.Catherine's με σκορ 2-1, πέρασε στους ημιτελικούς του Σαββάτου 06/12/14.
Η ομάδα μπάσκετ των αγοριών συνέχισε με νίκη στον επόμενο αγώνα, που έγινε το Σάββατο 06/12/14, με αντίπαλη την Ελληνογερμανική Αγωγή Αθηνών, την οποία κέρδισε με σκορ 44-36.
Ο ημιτελικός αγώνας μπάσκετ των αγοριών μεταξύ των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη και του Κολεγίου Ανατόλια, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 06/12/14, εξελίχθηκε σε συγκλονιστικό ντέρμπι, στο οποίο η ομάδα του σχολείου μας έχασε τελικά 69-62.
Ο ημιτελικός αγώνας μεταξύ της ομάδας βόλεϊ των κοριτσιών και της αντίστοιχης αντίπαλης του Pierce College είχε προηγηθεί στις 20.30 του Σαββάτου και έληξε με σκορ 2-0 υπέρ της αντίπαλης ομάδας (με μικρή όμως διαφορά πόντων και στα δύο σετ).
Ευχόμαστε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.[clear]