Φωτογραφία: Νίκος Δαλλής

«Το κορίτσι που ήθελε να αγγίξει το μισοφέγγαρο»

[dropcap type="round" color="#fff" background="#333" ]Τ[/dropcap]ην Τρίτη 8 Οκτωβρίου, το κουκλοθέατρο ParaMana Puppet Theatre παρουσίασε στους μαθητές του γυμνασίου το παραμύθι “Το κορίτσι που ήθελε να αγγίξει το μισοφέγγαρο”. Μέσα από τη χρήση πρωτότυπων τεχνικών του σύγχρονου θεάτρου σκιών , μιας αυτοσχέδιας μηχανής προβολής , της ζωντανής ηλεκτρονικής μουσικής και αφήγησης, τα παιδιά ταξίδεψαν πίσω στον Πόλεμο των Χαρακωμάτων και στις μη αναστρέψιμες συνέπειές του.

Ακολούθησε συζήτηση των μαθητών με τους συντελεστές της παράστασης για τα θέματα που έθιγε το παραμύθι και για τις τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν.[clear]

Σχετικά Άρθρα

62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου
Μάθημα Κεραμικής στο Σχολείο
Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2013-2014

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας