Συνάντηση με τον Σύλλογο Συνδρόμου Down

Συνάντηση με τον Σύλλογο Συνδρόμου Down


 Τη Δευτέρα 04/04/22, εκπληρώσαμε την υπόσχεση που είχαμε δώσει πέρσι, για μια συνάντηση δια ζώσης με μέλη του Συλλόγου Συνδρόμου Down.  Έτσι, λοιπόν,

υποδεχτήκαμε στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας την ψυχολόγο κ. Άννα Παπαχρήστου, την κοινωνική λειτουργό κ. Δανάη Παπαδοπούλου και τον μαθητή κ. Καβαλιεράτο Ορφέα. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου ενημερώθηκαν για τη βιολογία που βρίσκεται πίσω από το σύνδρομο, τα κοινά χαρακτηριστικά και της καθημερινές ασχολίες των ανθρώπων με αυτό και τις δραστηριότητες του συλλόγου. Ο Ορφέας μας μίλησε για τις προκλήσεις της ενήλικης ζωής, για τα χόμπι του όπως είναι η φωτογραφία, οι κατασκευές με πηλό, ο αθλητισμός και για τη μεγάλη του αγάπη, το bowling, στο οποίο έχει κατακτήσει μετάλλια σε αγώνες Special Olympics. Τέλος, τα μέλη του συλλόγου μάς χάρισαν το ημερολόγιο που δημιούργησαν με το club φωτογραφίας τους και δώσαμε νέα υπόσχεση για κοινές συμπεριληπτικές δράσεις στο μέλλον. Τους ευχαριστούμε θερμά. 

Σχετικά Άρθρα

62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου
Μάθημα Κεραμικής στο Σχολείο
Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2013-2014

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας