Τα δίδακτρα καταβάλλονται μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Eurobank, του δικτύου της Alpha Bank και του δικτύου της Πειραιώς.
Ειδικότερα:
Ζητήστε από τον αρμόδιο υπάλληλο της Τράπεζας:
Να αναγράψει απαραιτήτως ως αιτιολογία στο παραστατικό της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο του μαθητή καθώς και την τάξη φοίτησης.
Παρακαλούμε, για μια σειρά από λόγους που σχετίζονται με τη λειτουργία του σχολείου, να προτιμηθεί αυτός ο τρόπος καταβολής των διδάκτρων.
Ευελπιστούμε ότι με την πιο πάνω διαδικασία θα εξυπηρετείστε καλύτερα και εσείς, αφού θα διενεργείτε τις συναλλαγές σας χωρίς κάθε φορά να υποβάλλεστε στον κόπο να προσέρχεστε στο σχολείο.
Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει και η δυνατότητα εξόφλησης των διδάκτρων με πιστωτική κάρτα και άτοκες δόσεις.