Η συνεργασία με τους γονείς περιλαμβάνει τακτικές ενημερωτικές συναντήσεις που αφορούν το επίπεδο αφομοίωσης των γνώσεων, το βαθμό ένταξης στο σχολικό περιβάλλον, την ικανότητα διαχείρισης και επίλυσης ζητημάτων της σχολικής καθημερινότητας και την ψυχοσυναισθηματική ωρίμανση των μαθητών.

Σ΄ αυτήν την κατεύθυνση ενθαρρύνουμε και κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όπου με ευαισθησία, διακριτικότητα και, εφόσον χρειαστεί, τη συνεργασία της ειδικής ψυχολόγου του σχολείου αναζητούμε κοινά αποδεκτές παρεμβάσεις - λύσεις που υποστηρίζουν την ισόρροπη ανάπτυξη του παιδιού σε όλες τις παραπάνω παραμέτρους της σχολικής ζωής.

Ταυτόχρονα, φροντίζουμε για την πραγματοποίηση έκτακτων ενημερώσεων αναφορικά με αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα ή στο πρόγραμμα σπουδών (Νέο Λύκειο, Ξένες Γλώσσες).

Παράλληλα, το σχολείο μας πραγματοποιεί ένα άνοιγμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας προς τους γονείς, προσφέροντας γόνιμο έδαφος για:

• την ανάπτυξη προβληματισμού (ομιλίες για θέματα που αφορούν τους εφήβους, ψυχοδιερευνητικά σεμινάρια λόγου και διαλόγου)

• την ουσιαστική αλληλεπίδραση γονέων-μαθητών (εργαστήρι καλλιτεχνικής δημιουργίας, παρουσίαση μαθητικού project σε γονείς, αγώνες επιχειρηματολογίας μεταξύ γονέων-μαθητών)

• την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας (λέσχη ανάγνωσης γονέων)

• την αξιοποίηση των γνώσεών τους (συνεργασία με γονείς που ασχολούνται με εξειδικευμένα γνωστικά αντικείμενα, ομιλίες)

 

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

Κατά την εισαγωγή του μαθητή στα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη θα πρέπει να προσκομισθεί το Ατομικό Δελτίο Υγείας που απαιτείται για τη συμμετοχή του στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής και γενικότερα στις σχολικές δραστηριότητες.

Το έντυπο αυτό κατατίθεται στα Εκπαιδευτήρια κατά την εγγραφή του μαθητή στην Α΄τάξη του Γυμνασίου καθώς και στην Α' τάξη του Λυκείου.

Έχει ισχύ τριών (3) σχολικών ετών για το Γυμνάσιο και το Λύκειο, αποτελεί δε αναγκαίο συνοδευτικό της ατομικής καρτέλας του μαθητή.

Παρακαλούμε να προσκομίσετε το έντυπο - Ατομικό Δελτίο Υγείας συμπληρωμένο από ιατρό Παιδιατρικής, Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής στη Γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων.

Κατεβάστε και εκτυπώστε το Ατομικό Δελτίο Υγείας:

Για το Γυμνάσιο
Για το Λύκειο

Τρόποι Καταβολής Διδάκτρων

Τα δίδακτρα καταβάλλονται μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Eurobank, του δικτύου της Alpha Bank και του δικτύου της Πειραιώς.

Ειδικότερα:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη
12χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών
Τ.Θ.: 60408, 57001 Θέρμη
Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 475958-9
F: +30 2310 489002
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας

Blogs Καθηγητών